Prinsessan Madeleine förlovad?Ett envist rykte ligger just nu i luften - prinsessan Madeleine har förlovat sig med Jonas Bergström.
Det är Svensk Damtidning som tidigare under måndagsförmiddagen publicerade nyheten. Paret skall ha förlovat sig i helgen och haft en familjemiddag med anledning av den stora händelsen. Någon gång under de närmaste dagarna väntas den officiella eklateringen, skriver nämnda tidning
Till Metro säger hovets informationschef Nina Eldh hemlighetsfullt (?): "När vi har något att säga berättar vi det på vår hemsida".
Expressens hovreporter Johan T. Lindwall avfärdar dock ryktena. "Glöm det. Helt uteslutet", skriver han och pekar på omöjligheten med två förlovningar på ett år.

Om nu denna glädjande nyhet stämmer återstår de att se när bröllopet står. Nästa år blir det ju minst sagt lite svårt, med tanke på att kronprinsessan gifter sig, men 2011 vore ett bra år för den yngsta prinsessan att stå brud.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, född 1979, blev ett par 2002 och har således hållit ihop i sju år. Jonas har en gedigen juridisk utbildning bakom sig, han har bland annat läst på Stockholms Universitet och Queen Mary University of London.

Läs mer om den eventuella förlovningen på Åsa Bönnelyches och Jenny Alexanderssons kungliga bloggar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0