Prinsessan och Jonas förlovade

Förlovade!Nu är förlovningen mellan Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström officiell.
Ett halvår efter storasyster kronprinsessan Victoria gör prinsessan Madeleine slag i saken och förlovar sig med Jonas Bergström.
Tidigare idag gick hovet ut med det officiella tillkännagivandet, där det bland annat stod att kungen som sig bör har hämtat samtycke från regeringen. Bröllopsdatumet är inte fastställt ännu men det är, föga oväntat, säkerställt att det blir efter den 19 juni, då ju som bekant kronprinsessan gifter sig. Av allt att döma kommer bröllopet inte vara statligt finansierat.

Enligt Expressen ägde förlovningen rum redan för två veckor sedan och inte nu i helgen som Svensk Damtidning hävdade. Det hela följdes hur som helst på söndagen av en förlovningsmiddag för den närmaste kretsen, däribland, som Svensk Damtidning skrev i måndags, kungafamiljen, Daniel Westling, prinsessan Christina med make samt Jonas Bergströms familj. Mottagningen skall ha ägt rum på Solliden.

Prinsessan Madeleine träffade Jonas Bergström under en privat middag för snart åtta år sedan. Det var parets gemensamma vänner Natalie Rosta och Dag Werner som introducerade dem för varandra och om en stund får vi väl höra om det sade "klick". Detta sker klockan 16.00, då en liten presskonferens äger rum på Solliden slott, Öland.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0