Senaste om Hagasessorna

Kungens systrar är alla ganska anonyma och syns inte allt för ofta i pressen. Men vad har de gjort - och planerar att göra, i sommar?

Prinsessan Margaretha.Prinsessan Margaretha fru Ambler, 74
Syskonskarans äldsta kommer knappast ställa sig i rampljuset förrän brorsdottern gifter sig nästa sommar.
Men trots att hon lever ett behagligt liv på engelska landsbygden kan vi nog räkna med en avstickare till Sverige nu i juli. Det är nämligen vid den här tiden kungafamiljen befinner sig på sommarslottet Solliden, Öland, där prinsessan Margaretha stortrivs.

Prinsessan Birgitta, 72
Prinsessan Birgitta.- Min syster Birgitta är utåtriktad och pratsam, har äldre systern Margaretha en gång sagt till Svensk Damtidning, och det är nog ett sant påstående. 1997 skrev prinsessan sina memoarer och nu på söndag får vi höra henne sommarprata i P1! Så för den som vill veta mer om denna sportiga sessa är det en bra idé att knappa in nämnda kanal den 12 juli klockan 13.00.
Visst är man även lite nyfiken på vad hon väljer för musik?

Prinsessan Désirée med make vid Läckö slott.Prinsessan Désirée friherrinnan Silfverschiöld, 71 
När kung Carl Gustaf i juni invigde utställningen "Kungliga gåvor" på Läckö slott utanför Lidköping, passade näst yngsta systern Désirée med make Niclas, på att följa med.
Det var knappast första gången prinsessan besökte slottet. Eftersom hon bor i närheten har hon flera gånger invigt olika utställningar här.

Drottning Silvia, EU-ordföranden José Manuel Barros, samt prinsessan Christina med make Tord.Prinsessan Christina fru Magnuson, 65
Kungens yngsta syster syns allt mer vid sin brors sida, främst på grund av att prinsessan Lilian med ålderns rätt har dragit sig tillbaka från det offentliga livet.
Senast prinsessan Christina slöt upp vid kungafamiljens sida var onsdagen den 1 juli, då man närvarade vid Skansen med anledning av den officiella öppningsceremonin för det svenska EU-ordförandeskapet.
Faksimil: SVT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0