Brudnäbb avslöjad bland de kungliga gästerna?


Skärmdump: SVTAftonbladet och Expressen avslöjade just gästlistan till kronprinsessans bröllop den 19 juni. Möjligen ger denna antydningar till vem ett av brudnäbbet blir..?
Den prelimenära gästlistan är fylld av prominenta personer. Bland det otaliga antal kungligheter som kommer att närvara återfinns regentparen i Norge, Danmark , Belgien och Jordanien samt Drottningen av Nederländerna och Fursten av Monaco. De flesta europeiska kronprinspar kommer också att finnas på plats, bland dessa är prinsen av Wales och hans Camilla, Hertiginna av Cornwall, några av de mest uppseendeväckande.

Samtliga av Kungens systrar och deras barn är naturligtvis också medbjudna. Värt att notera är att även alla bröderna Magnusons flickvänner kommer dyka upp vid sina respektive under bröllopet.
Bara en av Hagasessornas barnbarn står med på den av tidningarna framställda listan, nämligen prinsessan Margarethas äldsta barnbarn Madeleine von Dincklage, 11.
Tidigare har det sagts att prinsessan Catharina-Amalia av Nederländerna ingår i brudnäbbet och kanske får hon sällskap av prinsessan Margarethas dotterdotter, som för övrigt har kronprinsessan Victoria som gudmor...

Kommentarer
Postat av: Fältmarskalken

Särskilt glädjande är också att representanter från några ännu icke återinsatta Furstehus inbjudits. Bland dessa må nämnas Konungen och Drottningen av Grekland, Konungen och Drottingen av Bulgarien samt Arvprinsparet av Sachsen Coburg och Gotha. Även representanter för det Bayerska Konungahuset finns bland de inbjudna genom Hans Kunglig Höghet Prins Manuel med gemål.

2010-04-30 @ 21:40:23
URL: http://fieldmarchal.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0