Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling


Som jag tidigare skrivit om har idag kronprinsessan Victoria ingått förlovning med Daniel Westling. Så här har relationen sett ut - år efter år.

2002: Daniel Westling, ägare av det exklusiva Stockholmsgymmet Master Training, blir efter att ha varit kronprinsessan Victorias personlige tränare, också hennes pojkvän. I maj läcker förhållandet ut till pressen.

2003: I juli går Victoria och Daniel på konsert i Borgholms slottsruin och i samband med detta träffar kungen honom för första gången. På hösten semestrar paret tillsammans.

2004: I april, faktiskt runt påsk, befinner sig kronprinsessan och Daniel i Ockelbo och här får media sin första puss-bild på paret.

2005: Victoria börjar bära ett halssband som det står V och D på (vad nu dessa bokstäver kan stå för...) och det spekuleras om förlovning. Paret går på två bröllop tillsammans detta året; Jon Spendrups och Daniel och Sofia Högbergs.
Julen firar Daniel på slottet, med kungafamiljen.

2006: Daniel är en av gästerna till kung Carl Gustafs privata 60-årsfirande och i pressen tolkas detta som att han är godkänd som framtida svärson. Prinsessan Christina med make flyttar från Villa Beylon och enligt rykten är det bara för att Victoria och Daniel ska flytta in. Ingenting sker dock på den fronten.

2007: Det nya året firas i italienska alperna, på orten Cortina d'Ampezzo.
Victoria och Daniel firar följande nyår i Brasilien.

2008: Paret går på hockeymatch i Globen i januari.
I början av juni går de tillsammans på kronprins Frederiks privata 40-årsfest och det sägs att bröllopet är nära. Samma månad rapporteras det också att Daniel flyttar till Pagebyggnaden på Drottningholm. Nära till flickvännen blir det alltså. 

2009: Inget bröllop 2009 lyder rapporteringen redan från januari. Så rätt man fick!
Den 24 februari förlovar sig paret - och meddelar att bröllopet kommer stå under försommaren 2010. Daniel kommer få titeln prins och bli hertig av Västergötland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0