Gravida prinsessan berättar om besvären

Under en skidsemester nyligen visade prinsessan Marie upp sin allt större mage - och avslöjade att graviditeten inte är problemfri... 
Prinsessan Marie av Danmark och maken prins Joachim samt dennes söner Nikolai och Felix tog häromveckan sportlov och vintersemestrade på orten Villars i Schweiz. Det var en lycklig familj som mellan allt skidåkande mötte media och talade om ditt och datt. Dock kunde inte den vanligtvis sportiga prinsessan Marie delta i utförsåkningen på grund av sin allt mer märkbara graviditet, hon är ju redan i sjätte månaden! I stället tog hon bladet från munnen och berättade, för övrigt på danska (!), om sin graviditet, som faktiskt inte är helt fri från problem.
- Jag sover dåligt på natten, för jag har mycket ont i ryggen, sa hon till danska Billed-Bladet. Hon berättade också om barnets kraftiga sparkar i magen, men betonade att "det är helt i sin ordning". 

Stämningen under skidsemestern var god och enligt pressen ser prinsessan Maries styvsöner fram emot att få ett syskon. Kanske får babyn rollen som medlare - prins Nikolais huvudnöje under sejouren var faktiskt att bråka med lillebror Felix.  Vid ett tillfälle, när fotografering av hela familjen ägde rum, tvingades prins Joachim säga till sina söner på skarpen och allt blev tillfälligt lugnt igen.
Var det någon som trodde att man tar semester för att vila upp sig? 

Kommentarer
Postat av: Fashion and shopping alá Therese

Lämnar ett litet fotspår efter mig=) Fin blogg du har=)Kramis Therese♥

2009-02-19 @ 10:06:58
URL: http://www.improveme.se/shopaholicmamman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0