Skandalsessan blir svärmor

På Alla Hjärtans Dag förlovade sig drottning Elizabeths kusinbarn lord Frederick Windsor med en känd TV-stjärna - och svärmor är skandalsessan Marie Christine...
I lördags, på självaste Alla Hjärtans Dag, hade lord Frederick Windsor, son till prinsparet av Kent, planerat att göra något extra romantiskt för sin flickvän, den 28-åriga brittiska skådespelerskan Sophie Winkleman. Han bestämde sig nämligen för att fria till henne och hon svarade, inte så överraskande kanske, ja.
Nyheten offentliggjordes igår av Kensington Palace och brittisk media kastade sig över nyheten; Frederick är trots sin blygsamma placering i tronföljden (nummer 31), en populär kunglighet och är likt sin yngre släkting prins Harry lite av en skandalprins. 1999 erkände han till och med att han hade tagit kokain!
Detta är glömt och förlåtet nu och britterna ser fram emot bröllopet som kommer att äga rum i sommar.

Lord Frederick Windsor är 29 år (30 i april) och arbetar som ekonomisk rådgivare. Freddie, har även modellat för modehuset Burberry. Han har en två år yngre syster; lady Gabriella som är journalist.
Den blivande bruden Sophie Winkleman är jämngammal med Gabriella och har hunnit med mycket, trots sin unga ålder. Hon har medverkat i otaliga brittiska TV-shower och har även stått på scen i andra sammanhang, nämligen som skådespelerska, där hon bland annat tolkat Shakespeares pjäser.
Filmkarriär har hon också gjort och medverkar bland annat i Narnia; Häxan och Lejonet, där hon får äran att spela Susan (en av huvudkaraktärerna) som vuxen.

Enligt pressen är lordens föräldrar överlyckliga för sin sons skull och tur är väl det, för mamma prinsessan Michael av Kent (egentligen Marie Christine) är inte lätt och tas med när det är något som inte passar henne. Säkert kan hon också vara en besvärlig svärmor, så vi får väl hoppas att relationen mellan henne och blivande svärdotter är och förblir god...

Foto: IBL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0