Efter bilolyckan - Prinsen på benen igen

I somras nedsjönk prins Kardam av Bulgarien i koma efter en allvarlig bilolycka. För ett litet tag sedan kom det glädjande beskedet - prinsen är på benen igen.
Exkung Simeons son prins Kardam, 46, körde i augusti av motorvägen på orten El Moral i Spanien, rätt in i ett träd. Bilen ifråga totalkvaddades och prinsen skadades mycket allvarligt. Hans hustru Miriam, 45, som också satt i bilen vid tillfället klarade sig lindrigare undan.
Hur som helst flögs prins Kardam i ilfart till sjukhuset Doce de Octubre i Madrid. Här kunde det konstateras att kraschen hade resulterat i en svår hjärnskada och prinsen låg i koma. Läget var mycket kritiskt och familjen var naturligtvis förkrossad, desto mer tragiskt blev det eftersom prins Kardams barn bara är elva och nio år gamla.

Läget förändrades dock. Trots att prinsen tvingades amputera två fingrar rapporterades det att förändringen allt mer lutade åt det ljusa hållet.
Så i januari kom beskedet alla hade väntat på - Prins Kardam har skrivits ut från sjukhuset och är i stånd att både kunna tala och stå, något som var totalt otänkbart för bara några månader sedan. Helt återställd är han inte, men på god väg och det sägs att alla i hans närhet är mycket lättade (undra på det).
Ibland kan man faktiskt tala om lyckliga slut!


Kommentarer
Postat av: Christoffer - Bögen från Dalarna

Det var lite felbenämnt av mig. Det är förskolor för regnbågsfamiljer och inte en förskola för HBT-personer, då det kan vara svårt att veta i dagisålder.. Haha. Men nu har jag skrivit om det, om det finns intresse att läsa. =)

2009-02-23 @ 20:00:58
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Anita

Hej Johannes.

Tack för din kommentar på min blogg. Dom är ganska roliga våra rara politikers grodor. Ha det bra och kram.

2009-02-23 @ 23:29:32
URL: http://rubin.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0