Danska doldis-sessan med på galamiddag

Prinsessan Elisabeth - kommer.Ikväll är det galamiddag på Fredensborg slott med anledning av det grekiska statsbesöket i Danmark. Och vem ersätter prinsessan Marie, som är hemma med lillprinsen..?
Klockan 20.00 inleds den danska galamiddagen för det grekiska presidentparet. Prinsessan Marie, nybliven mor till en liten prins, har låtit meddela att hon inte kommer närvara på banketten utan stannar hemma med det nya kungliga tillskottet.Prinsessan Marie - kommer inte.
Den som "ersätter" henne blir prinsessan Elisabeth, 74, kusin med drottning Margrethe. Till skillnad från sina bröder som förlorade sina prinstitlar (och blev grevar av Rosenborg) när de gifte sig, har Elisabeth kvar sin kungliga titel. Trots detta har hon inte synts särskilt ofta i strålkastarljuset, men det har sin förklaring i att hon har haft yrken vid sidan av representationen.
Ikväll kommer hon dock ställa upp tillsammans med drottning Margrethe, prins Henrik, kronprins Frederik, kronprinsessan Mary  samt prinsessan Benedikte på galamiddagen - och vi får se fram emot hennes come-back i kungliga sammanhang.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Elisabeth är mycket hästlik!

2009-05-18 @ 22:38:37
URL: http://www.kungligaeuropa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0