Kronprinsessan Victoria och Daniel i full galaFör första
gången sedan förlovningen närvarar Daniel Westling vid en officiell tilldragelse utanför Sverige.
Det är, som vi alla vet, med anledning av danska drottningens 70-årsfirande som de svenska kungligheterna har rest ner till Danmark för att närvara vid den galaföreställning som tog sin början klockan 20.00 på torsdagskvällen.

Bland de svenska gästerna utmärkte sig särskilt kronprinsessan Victoria och fästmannen Daniel Westling. För den sistnämnde var det premiär att närvara vid en dylik officiell tillställning som inte ägde rum i Sverige, något som till synes gick lysande.
Det blivande kronprinsessparet ankom, strålande glada, tillsammans med en lika leende prins Carl Philip, för kvällen klädd i amiralsuniform. Daniels klädsel var frack.
Kronprinsessan Victoria använde sig av fyrknappsdiademet, som senast sågs i samband med Nobelfestligheterna, då buret av prinsessan Madeleine.

Det är emellertid inte första gången paret kommer tillsammans vid en kunglig fest i Danmark. Redan i maj 2008, det vill säga ett år innan förlovningen, var de med på kronprins Frederiks 40-årskalas, vilket ledde till uppmärksamhet från såväl svenskt som internationellt håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0