Årets första kungliga förlovning

På måndagen meddelades det att prinsessan Benediktes yngsta dotter har förlovat sig.
Via det danska hovets hemsida kungjorde prins Richard av Zayn-Wittgenstein-Berleburg och hustrun prinsessan Benedikte (syster till drottning Margrethe av Danmark) på måndagseftermiddagen att deras 34-åriga dotter, prinsessan Nathalie, har ingått förlovning med Alexander Johannsmann, 34. Paret vill ännu inte avslöja var och när bröllopet skall stå, rapporterar dansk media, och meddelar vidare att de nyförlovade ifråga just nu befinner sig på vistelse i Australien.

Prinsessan Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, född 1975, är en framgångsrik ryttare med bland annat en bronsmedalj i dressyr från OS 2008. Tillsammans med sina familjemedlemmar lever hon på Berleburgs slott.

Hennes pojkvän sedan två år, Alexander Johannsmann, är enligt det danska hovet bosatt i Gütersloh, sydväst om Bielefeld. Även Johannsmann är i hästbranschen, då han arbetar på sin farbrors firma som specialiserar sig på hästtransporter.

Det har spekulerats om en förlovning mellan de båda i cirka ett och ett halvt års tid, alltsedan Alexander Johannsmann offentligt erkändes som prinsessans pojkvän och nu - en vecka efter Nathalies grekiska kusin Nikolaos förlovning, har alltså även hon växlat ringar.

Se bild på paret här och här


Kommentarer
Postat av: Anita

Hej Johannes.Hoppas du har haft en bra jul och nyårshelg. Önskar dig god fortsättning på det nya året. Kram.

2010-01-06 @ 10:09:35
URL: http://rubin.bloggspace.se
Postat av: Neta

God fortsättning Johannes och keep up the good work. Din kungliga porträttblogg är outstanding. Tack förresten för kommentaren på min blogg.

Kram

Neta

2010-01-13 @ 19:33:27
URL: http://adika.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0