Nyförlovade prinsessan är gravid


Drottning Margrethes systerdotter, prinsessan Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, väntar barn med sin fästman Alexander Johannsmann.
Den 34-åriga prinsessan, som i januari eklaterade sin förlovning med Alexander Johannsmann, 32, är gravid. Det meddelar danska Billed-Bladet i dag. Barnets ankomst beräknas till juli.

- Både prins Richard och jag är mycket lyckliga å det unga parets vägnar, säger den blivande mormodern, prinsessan Benedikte, till Billed-Bladet.
Detta är det tredje barnbarnet för henne, då den äldsta dottern Alexandra har två barn.

Var den lilla familjen kommer att bo efter tillökningen är ingen stor fråga. De blivande föräldrarna har redan en våning på 200 kvadratmeter på Berleburgs slott, som ägs av Nathalies far.

Kommentarer
Postat av: Fältmarskalken

Här må nämnas att furstendömet Sayn-Wittgenstein-Berleburg icke har någon längre historia såsom en suverän stat. År 1792 upphöjdes det som då var ett grevskap till ett furstendöme inom det Tyskromerska riket. Redan 14 år senare, år 1806, mediatiserades det och kom att ingå i storhertigdömet Hessen.Icke desto mindre tillerkändes suveränerna över de år 1806 mediatiserade staterna, och dess ätter, fortsatt fursterlig rang vilket de ha ännu i denna dag.

2010-03-27 @ 21:31:34
URL: http://fieldmarchal.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0