Prinsessan Birgitta om blygheten

Söndagens sommarpratare i P1 var som bekant prinsessan Birgitta. Ämnen hon tog upp var bland annat kärleken till Mallorca, saknaden efter sin far och lite oväntat, sin blyghet.
Prinsessan Birgitta har alltid gett sken av att vara den mest utåtriktade av sina syskon, men i sitt sommarprogram som sändes på söndagen avslöjade hon att denna bild inte stämde.
- I grund och botten är jag fortfarande väldigt blyg. I stora sammanhang, då mår jag inte bra, berättade hon.
Enligt prinsessan var blygheten ett arv från fadern, prins Gustaf Adolf, en person som à propos sin allt för tidiga död kom att tas upp under programmet.
- När vi var små tänkte man nog inte på hur förskräckligt det egentligen var att bli uppvuxen utan en pappa, utan det har kommit mer och mer med åren.

Prinsessan Birgitta ägnade även mycket tid till att tala om Mallorca, ön som hon sedan snart 20 år tillbaka är bofast på, samt kärleken till sporten hon utövar där.
- Jag tycker att alla ska börja spela golf, sa prinsessan. "Som kan!"

Hör och ladda hem programmet här.


Kommentarer
Postat av: Bo

Denna mycket konstigtklippta intervju med Birgitta blev en stor,stor besvikelse. Så dåligt och oengagerat så det är näst intill skandal att "tanten" fick göra detta med all hjälp och sen att man sände resultatet.Det är mycket lustiga tider vi lever i.Annars tack för en bra blogg Johannes.Kram Bo.

2009-07-15 @ 00:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0