Victoria hyllades av familjen, folket - och Daniel!Idag fyller som bekant kronprinsessan Victoria 32 år och mottog hyllningarna utanför Solliden tillsammans med familjen - och Daniel, vid sin sida.
Fästmannen, som är inne i en återhämtningsprocess med anledning av vårens operation, valde trots förmodad trötthet att sluta upp vid kronprinsessans sida när hon tidigare idag hyllades av den församlade folkmassan vid Solliden. Kung Carl Gustaf höll sedvanligt i sången "Ja må hon leva" och utbringade traditionsenligt ett fyrfaldigt leve. Drottning Silvia och Daniel Westling stämde naturligtvis in i hyllningskören.
Lyckligtvis var det strålande fint väder på Solliden, så kronprinsessan Victoria kunde ta tid på sig att hälsa på en stor del av alla barn och övriga som var på plats. Hon passade också på att tacka alla som tagit sig till platsen för att gratulera henne.

Nyss anlände kungafamiljen till det officiella firandet på Borgholms idrottsplats, vilket det finns all anledning att återkomma till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0