Daniel vinkade kungligt på Victorias namnsdag


När kronprinsessan idag mötte den samlade folkmassan på inre borggården i samband med sin namnsdag, följde fästmannen Daniel med - och bjöd på kungliga vinkar!
Klockan 12 idag steg kronprinsessan Victoria ut på inre borggården för att motta hyllningarna på sin namnsdag. Många trogna rojalister närvarade, möjligen inte bara för att se namnsdagsbarnet, utan också för att få en glimt av hennes blivande make Daniel Westling, 35. Och visst anlände han också, tillsammans med framtida svärmodern, drottning Silvia, 65.
Glatt lyssnade trion på den musik Arméns trumkår hade att bjuda på, till exempel "Med en enkel tulipan", som vid detta tillfälle alltid spelas - och även ABBAs "Dancing Queen" . Drottningen klappade glatt i händerna och sågs då och då tala med Daniel och stämningen var av allt att döma mycket uppsluppen.
Dessvärre var detta absolut sista året som Arméns trumkår firade kronprinsessan, då de, enligt hovet, håller på att organisera om sin organisation.

Att drottning Silvia och kronprinsessan Victoria vinkade till folkmassan är ju inget konstigt, men att även Daniel Westling gjorde detta är ju både anmärkningsvärt och väldigt roligt. Som pricken över i:et såg vinkningen faktiskt riktigt kunglig ut!
Närvarande pesoner bedyrar, trots att det var Daniels första officiella framträdande sedan förlovningen, att han inte såg särskilt nervös ut. Det kanske till och med är så att han har vant sig vid uppmärksamheten?

Kungen då? Han närvarade på internationella Handelskammarnas möte på Grand Hotel och hade inga möjligheter att uppleva dagens firande. Dock kommer han, liksom Drottningen, Kronprinsessan och Daniel Westling (!), delta vid kvällens representationsmiddag på Slottet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0