Kungen med på kusinbarnets bröllop

Prins Hubertus och Kelly RondestvedtIgår gifte sig kung Carl Gustafs kusinbarn, den tyske prinsen Hubertus von Sachsen-Coburg-Gotha - och kungaparet var på plats!
Prins Hubertus, 33, är det nuvarande överhuvudet för dynastin Sachsen-Coburg-Gotha. Hans fars faster var prinsessan Sibylla, som ju bekant är vår nuvarande kungs mor. Detta innebär följaktligen att Hubertus är kusinbarn till Carl XVI Gustaf!

Igår gifte sig den tyske prinsen hur som helst med amerikanskan Kelly Rondestvedt, 34, vid en ceremoni i Coburgskyrkan, där kungens föräldrar faktiskt gifte sig år 1932. 400 gäster var inbjudna till ceremonin och mest uppmärksamhetDrottning Silvia och Kung Carl Gustaf på bröllopet. av dessa fick kung Carl Gustaf och drottning Silvia som var närvarande. Vigseln förrättades för säkerhets skull både på tyska och engelska, så det inte skulle uppstå några missförstånd.

Prins Hubertus, med yrket advokat, träffade Kelly, som arbetar på bank, för två år sedan i New York. De blev blixtförälskade och bestämde sig snabbt för att gifta sig. Bröllopsdatumet visade sig vara ett lyckokast - vädret var nämligen strålande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0