Prins Carl Philip med familj på borggården

Idag mottog prins Carl Philip gratulationer av den församlade folkmassan vid inre borggården med anledning av sin 30-årsdag.
Prins Carl Philip, idag 30 år, är inte känd för att vilja göra något väsen av sig. Men trots detta lät han sig gratuleras inför 100-tals personer vid en ceremoni utanför slottet idag.
Närvarande var även kungaparet, kronprinsessan och prinsessan Madeleine. 30-årsjubilaren och fadern var klädda i marin-uniform medan de kungliga damerna bar ljusa vårdräkter.
Som bekant är prins Carl Philip hertig av Värmland, vilket tydligt märktes idag. Arméns musikkår spelade till exempel Värmlands Regementes marsch och Ack Värmeland du Sköna.
Efter detta drog kungen tillsammans med musikkåren ordentligt igång sången "Ja må han leva", vilket fick både familj och den stora folkmassan att skratta - och därefter sjunga med.
Slutligen var det dags för prinsen att mottaga blommor och dylikt av alla barn och sedan inleddes det privata firandet, som av allt att döma inte blir så stort.Prins Carl Philip mottar hyllningarna och familjen ser glatt på.


Kung Carl Gustaf och den nybakade trettioåringen, båda i marin-uniformer.


Prinsessan Madeleine och drottning Silvia var klädda i vitt.

 
Vänster bild: Kronprinsessan Victoria närvarade utan Daniel Westling, men var lika glad ändå.
Höger bild: Prins Carl Philip tar emot blommor av barnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0