Victoria på kunglig galamiddag i Monaco

Kronprinsessan anländer till välgörenhetsmiddagen.  Foto: GettyPå fredagskvällen närvarade kronprinsessan Victoria vid en välgörenhetsmiddag i Monaco, med bland andra furst Albert och prinsessan Astrid av Belgien.
Klockan 18.00 ägde middagen för organisationen EORTC (European Organization for the Research and Treatment of Cancer) rum på Opera Garnier i Monte Carlo, Monaco, där kronprinsessan Victoria fanns på plats.
Bordsherren var ministatens furste, Albert II, och på armlängds avstånd fanns även Victorias fars brylling, det vill säga prinsessan Astrid av Belgien. Sistnämnda anlände med sin make prins Lorenz, ärkehertig av Österrike-Este (prins av Belgien sedan 1995), samt prins Guillaume av Luxemburg (yngste broder till storhertig Henri) med hustru Sibilla. Det var således inte ont om kungligheter!

Kronprinsessan Victoria, furst Albert och prinsessan Astrid vid middagen.  Foto: GettyMiddagen inleddes med tal av bland annat fursten och prinsessan Astrid. Kronprinsessan Victoria, som själv inte steg upp på scenen och talade, strålade likväl i den galaklänning hon bland annat har burit på det rumänska statsbesöket 2008 och vid en representationsmiddag i våras.

Kommentarer
Postat av: Åsa Bönnleyche

Hej Johannes!Kul att du skrev om detta. Jag var ju där och det var roligt att se hur fantastiskt vacker och glad Victoria är. Prins Albert höll ett fint tal på både franska och engelska. Han är ju tvåspråkig från födseln!Monaco är fantastiskt!

Hälsningar

Åsa

2009-10-14 @ 15:33:29
URL: http://asa.bonnelyche@aller.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0