Okonventionellt prinsbröllop i Österrike


Prince Johannes zu Schwarzenberg & Diana Orgovanyi Hanstein
Strax innan påsk ägde bröllopet mellan den tysk-tjeckiske prinsen Johannes av Schwarzenberg och hans fästmö Diana Orgovanyi-Hanstein rum.
Lördagen den 20 mars stod det ståtliga bröllopet i Neuberg-katedralen, Neuberg an der Mürz, som är beläget i östra Österrike. Brudgummen, prins Johannes av Schwarzenberg, 42, var klädd i mörk kostym med rosa slips, medan bruden, konstnären Diana Orgovanyi-Hanstein, 39, bar en röd klänning som förde tankarna till förra seklets början.

Prins Johannes, eller "Aki" som han kallas, är äldste son till huset Schwarzenbergs överhuvud prins Karl (i Tjeckien kallad Karel) och dennes hustru grevinnan Therese von Hardegg. Prins Karl är ett känt ansikte för många politiskt intresserade, då han var Tjeckiens utrikesminister 2007-2009.

Huset Schwarzenberg är en mycket gammal europeisk adelssläkt, med en över tusen år gammal historia. Ätten har haft sitt säte i såväl Bayern som i Böhmen (dagens Tjeckien), men i dag har överhuvudet både tjeckiskt och schweiziskt medborgarskap.

Kommentarer
Postat av: Bingo på nätet

Spela bingo på nätet med bingo bonusar och få massor av extra vinstchanser. Du kan spela bingo utan insättning och känna spänning och gemenskapen samtidigt som du spelare bingo på nätet!Ta del av ett av de många gratis bingo erbjudanden som finns och spela gratis bingo på nätet utan insättning. Du kan få 100tals kronor gratis utan att behöva ens titta på kreditkortet!

2010-04-15 @ 15:58:39
URL: http://xn--bingo-p-ntet-ocbl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0