Kronprinsessans namnsdagÅrets namnsdagsuppvaktande präglades av sol, kyla och stor uppslutning från allmänheten.
Att säga att Inre Borggården på Slottet var fyllt till bredden är att överdriva, men visst var det mycket folk som ville vara med och uppvakta kronprinsessan på hennes namnsdag. Klockan tolv kom hon och prins Daniel ut ur Östra Valvet för att motta de musikala hyllningarna från Livgardets Dragonmusikkår.

Konserten avslutades sedvanligt med "Med en enkel tulipan" och därefter fick kronprinsessan Victoria ta emot blommor från "musikkåren, högvakt och honnörsvakt", som det står att läsa i en broschyr utgiven med anledning av namnsdagsuppvaktningen.
   Blomstergåvorna tog naturligtvis inte slut där, och kronprinsessan och prins Daniel tog sig tid att ta emot alla gratulationer och byta några ord med personer i den närvarande folkmassan.

Efter att kronprinsessan Victoria tackat för uppvaktningen ("tack för att ni kom; det betyder otroligt mycket att ni är här") och tillsammans med sin make återvänt in till Östra Valvet, skedde högvaktsavlösning på Yttre Borggården, och därmed var den officiella delen av namnsdagsfirandet avslutad.Tidigare namnsdagar:
2009

2010


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilka fina bilder du fick! Bra gjort! Och tack för sällskapet, hoppas att vi ses igen i april :)

2011-03-13 @ 14:47:06
URL: http://sofiasroyalty.com/
Postat av: Helena

Vilka fina bilder som sagt är du fotografen Johannes? jag önskar jag såg ut som Viktoria med stil och elegans men jag är en röhetta en fet sån men ganska nöjd ändå, och åter för 564 ggn jag älskar att gå in på din blogg den är bra mycket intressantare än svensk dam för din är så human, Kramiz Helena,

2011-04-06 @ 21:51:38
URL: http://hesse.bloggspace.se
Postat av: Helena

Hej vännen bara en fråga som verkar vara i folkmun? vad tycker du om att Madeleine verkar hoppa över alla formella uppdrag?Tacksam för svar kramis helena,

2011-04-10 @ 17:21:18
URL: http://hesse.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0